Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na skrzydłach miłości...

Nie mogę rzucić świata do Twych stóp,
bo to w Boskiej nie w mojej mocy ,
ale mogę sprawić by szczęściem
wciąż błyszczały przy mnie Twoje oczy .
Mogę Ci szczerze obiecać wsparcie gdy będzie Ci smutno i źle ,
ramię na którym się wesprzesz w potrzebie i silne pomocne dłonie,
gdy przygnieciona troskami dnia codziennego
będziesz wątpić w swe siły ...ja zawsze będę przy Tobie.
Oddam Ci swój świat wyjątkowych zdarzeń,
spojrzenia oczu przepełnione błękitem ,
bezpieczeństwo chwil, uczucia szczere i czyste,
nocne szepty namiętnością najczulszą okryte .
Utkam z delikatnych obłoków nasze wspólne marzenia
pośród drżących dotyków pełnych czułości,
pocałunkami obudzę Twe skrywane dotąd namiętności
nadając niespotykanej magii naszej bliskości.
Poprowadzę nas zakochanych ku wspólnej przyszłości,
dodając niebiańskich skrzydeł naszej miłości.

Dedykacja sercem RღR
Isnp.
aut. ~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
09.09.2018

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    25 September 2020, 15:45

    Bronku z tym poetą to nie wiem czy było skierowane do mnie hmmm ...ja co najwyżej mogę szarpać te struny drażniąc swoje otoczenie ...ale dziękuję za słowa :)

  • Sexoh't

    23 September 2020, 20:58

    No, Ty właśnie Poeto na strunach dusz grasz :) podoba mi się

  • Infinite Gentleman Night

    15 September 2020, 16:54

    Tobie również dziękuję Kasiu 😊
    Wciąż rozkwitających uczuć pośród dróżek którymi zmierzasz 🍀✨pozdrawiam serdecznie 💚

  • Infinite Gentleman Night

    15 September 2020, 16:53

    Bardzo dziękuję Naja , oby i Tobie los nie szczędził takiej jedności serc i wszystkiego tego co niesie ona ze sobą 😊🌟

  • kati75

    8 September 2020, 18:42

    Super !tak trzymajcie i oby uczucie zawsze kwitło 💐pozdrowienia Rafale🌛✨

  • Naja

    8 September 2020, 18:06

    Przepiękna dedykacja. Tak powinno wyglądać porozumienie serc, umysłów i ciał :-)