Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybaczam Ci

nie moge już wierzyć,że
przyjdzie dzień,w którym wiem
co znaczą te słowa,które mi obiecywałeś w śnie
dlatego wiem,co wiedzieć chcę-
-ilę miłośc jest warta bez ściem..
tak puste są te wspomnienia o tobie...
ile tobie poświeciłam dni
i już wiem,ze teraz wybaczam ci!!!

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!