Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarbie...

Nie mogę jeszcze
Cię skarbie dotknąć
ani pocałować
w maleńkie stópki

Zostaje mi słuchanie
Twoich pierwszych
subtelnych ruchów
na które czekam

Każdego dnia
gdzie czuję wyjatkową
więź między dzieckiem
a mamą noszącą pod sercem...

.. ŻYCIE...

27. 04.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kuloodporna

    29 April 2021, 22:56

    oj...........oojjjj sweeeetaśne .......😊🌼🌼🌼