Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy zostaniemy sami

Nie mogę bać się
Jest czarno jak na dnie
Będzie i czarnej
Więc robię kroki
Przyzwyczajam ciało do

Nie mogę bać się
Jest czarno jak na dnie
Muszę położyć się w tym kształcie
Zimnym jak dom

Kiedy będzie i czarnej
Było to ze mną od zawsze

Będę Ci jak Gabriel

Z dwóch stron

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!