Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie mam nic... ? "

Nie mam nic
prócz nadziei
Twojej wiary
Bicia serca
Pióra koślawego
Kalekich myśli
Nie mam nic
Prócz Ciebie i
Miłości Twej
Jesteś początkiem
I końcem.
Dzięki Tobie:
Jestem wszystkim
Mogę być Nikim
I niczym
Tworzę i umieram
W ciszy
Jesteś Dobrem i
Złem
Poezjo
Kocham Cię.

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!