Menu
Gildia Pióra na Patronite

natłok.

Nie mam Ciebie,
tęsknię,
Pragnę mocniej,
codziennie.
Czuję brak,
tylko gdy Cię nie ma,
Słowa wypowiadane
przez Ciebie, poemat.
Uśmiech Twój,
zawsze szczery,
w to co czuję nie wierzę,
to chyba miłość,

mówię szczerze.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!