Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko jedna jest miłość

Nie ma uczucia
Dojrzałego , niedojrzałego,
Czy młody czy stary,
Nie ważne,
W czyim sercu gości,
Czasami tylko psychika ,
Przeszkoda,
Nie gotowa by udźwignąć,
Ciężkie imię miłości.

15 555 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • wyspiarka

    27 January 2013, 19:04

    Przepięknie napisane...