Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy to już przyjaźń

nie ma przyjaźni która zniewala
nie ma ulgowych karnetów dla niej
drogi przetartej która pozwala
być przyjacielem z przyjaźni samej

próby podjęte w uczciwej wierze
gdy samotności stałeś się drwiną
to nie jest przyjaźń to jest przymierze
nadziei z wiarą skutku z przyczyną

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!