Menu
Gildia Pióra na Patronite

[***]

nie ma o czym mówić.
tak,temat rozmowy zakończony.
Rozmowy,która była zagadką w Jego oczach,
oczach tak błękitnych jak morze.
Ile można czekać na odpowiedź przy pytanich retorycznych?
Ile można poświcić czasu na szukaniu miłości?
Zrozumienia?
Szczęscia?
Wystarczy parę słów,które zmieniają nasze życie....
czasem na lepszy świat,
a czasem na szare bagno...

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
  • marka

    8 June 2010, 20:32

    Życiowy, a jakie zakończenie!...
    Super