Menu
Gildia Pióra na Patronite

sam na sam

nie ma o czym mówić,
gdy drzwi w pokojach zamknięte.
Można usłyszeć powiew wiatru,
ćwierkanie ptaków,
bicie właśniego serca.
Mózg odmówił posłuszeństwa.
praz kolejny w tym dniu.
Wszystkie wspomnienia zamknęły się w sercu i nie chcą wyjśc na światło dzienne.
a Gdyby tak wyszły??
gdyby tak pokochały na nowo i były szczęsliwe??

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
  • marka

    9 June 2010, 15:53

    Piękne podsumowanie, jak odbicie drzew w wodzie.