Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma nieba.
Spadło ostatnio na ziemię,
oślepiło swym blaskiem.
Wielki wybuch wzbił kłęby kurzu,
niczym dobre słowo dające nadzieję.
Nagle pojawiłeś się Ty.
I tak oto znalazłam się w raju.

3881 wyświetleń
52 teksty
3 obserwujących
  • czarna mamba

    7 September 2013, 13:12

    nio pieknie:)

  • agniecha1383

    7 September 2013, 10:51

    Czyżby miłość wybawieniem z tzw. czeluści? Chyba tak...
    ładnie to brzmi:) pozdrawiam:)