Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Ś)wiadomość

Nie ma już was, nie ma już was, nie ma was,
którzy mówiliście mi te same przykre słowa ...
Już odwrócenia przyszedł czas
i teraz mogę zacząć życie od nowa.

Teraz jest Ona, teraz jest Ona, jest Ona,
pierwsza która mnie na prawdę kocha ...
Wiem, że to moja przyszła jest żona,
która mnie nie zniszczy i nie powie 'WYNOCHA!'.

Ktoś kto mnie również w tym życiu szanuje,
powiedział, że nie muszę wybaczyć jeśli nie potrafię ...
Mam się tylko pogodzić z tym co było jeśli umiem
i już to zrobiłem i się więcej tym nie trapię.

To już nie ważne, już nie ważne, już nie jest ważne,
tak jak ja dla was nigdy ważny nie byłem ...
Jedno co wiem to to jak było to straszne
i wiem też dobrze dlaczego wam nie wybaczyłem.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    30 December 2018, 04:32

    Tak jest