Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój, na zawsze.

Nie ma gwiazd
jesteś Ty.
Nie ma sensu
wystarczy, że nazywasz mnie własną racją bytu.
Nie ma miłości,
a Ty kochasz mnie
nie tyle z pożądania
co z perspektywy niemożnego bycia bliżej.
I nie kochać Cię?
Czy mam deptać szczęście?
Pozwolić byś odszedł, kiedy sam tego nie chcesz?
Wymusza to na mnie świat,
ale Twoja bliskość jest niczym odbicie od rzeczywistości.
Więc, kiedy Cię już mam, świat przestaje istnieć
nie liczą się bariery, których dziś już nie ma.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
  • _Dzwoneczek_

    26 November 2010, 16:02

    Zgadza się.

  • Ahawah

    25 November 2010, 21:08

    miłość zakazana, dobrze myślę????