Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma Cię.

Nie ma Cię.. Choć niedawno tutaj byłaś.
Nie ma Cię.. Może tylko mi się śniłaś.
Nie ma Cię.. Nie wiem nawet kiedy wyszłaś.
Nie ma Cię.. Marazm chore serce ściska.
Nie ma Cię.. Twoich oczu, Twych policzków.
Nie ma Cię.. Znowu dźwięk pełnych kieliszków.
Nie ma Cię.. Twoich włosów, Twojej skóry.
Nie ma Cię.. Wokół razi świat ponury.
Nie ma Cię.. Gdzie Kochanie się ukryłaś?
Nie ma Cię.. Choć niedawno tutaj byłaś...

336 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!