Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieprawda

Nie lubię słyszeć różnych wersji czegoś
Nie lubię wiedzieć od osób jedenastych
Nie lubię złudnej naiwności
a potem setki złych wiadomości
Nie lubię przerwanej rozmowy
pochłaniającej neurony problemów
Nie lubię udawania emocji
Nie lubię zła w destrukcji
ludzi bez broni w słabych rękach
Nie lubię mówić czegoś, co nie było
by dobrze zdziałać w przyszłej przyszłości
Nie lubię ludzi mdłych i jak cukier słodkich i sypkich
Nie lubię słuchać słów pustych
(co innego kawał kapusty)
Nie lubię patrzeć na marne kłamstwa ludzi,
których realność tak bardzo nudzi

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
  • topik

    3 June 2013, 06:09

    skrajności to moja specjalność :P

  • topik

    2 June 2013, 19:31

    nie umiem żartować, tak ażeby rozśmieszyć inny
    rzadko mi się udaje, więc piszę tak :P