Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie-kochanie

nie-lubię
gdy przychodzą
nie-dziele

bez-ciebie
jest mi tak
bez-nadziejnie

nie-lubię
gdy wkrada się
nie-pokój

bez-ciebie
nie będzie tak
bez-trosko

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • piórem2

    31 March 2017, 21:06

    też niecierpie niedziel to najgorszy dzień, pełen fałszu i iluzji zakrapianej wodą święconą