Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chce się żyć

nie lękam się
śmierci
sens życia puka
do mnie
dodaje mi chęci
cichutko wsłuchuję
się w kroki wybranej
mej drogi
ciemne chmury
odsłoniły błękity
by uraczyć słowami
"Mała blądyneczko"
teraz wiesz że żyjesz
trać rozum i serce
zostaw w podzięce
twe ciepłe ręce..

4695 wyświetleń
47 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    27 March 2014, 17:05

    bardzo...
    pozdrawiam :)

  • Janya

    27 March 2014, 16:13

    Ładny wiersz:))
    pozdrawiam:))