Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie kop...

Nie kop dołów głębokich w głowie
aby chować wspomnienia złe ale i dobre

Sztuką nie jest zapominać
sztuką jest korzystać z nich
mądrze
uczyć się
na nich
poukładać w głowie
nie wyrzucać z niej
jak śmieci

To przecież Twoja własna księga
z której masz korzystać
czytać
uczyć się

Przecież łopaty potem możesz nie znaleźć

Najgorzej przeżyć
zapomnieć
i te same błędy znów...

* Dla tych wszystkich, którzy chcą zapomnieć.

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
  • topik

    10 May 2010, 18:41

    Dziękuję.

  • Piłkareczka*

    10 May 2010, 12:26

    Plus z mojej strony :)