Menu
Gildia Pióra na Patronite

Robert Trafny

Nie jestem w stanie wziąć się w garść,
walczyć o przyszłość dla siebie najlepszą. Brak mi siły, energii potrzebnej do tego. Mój oręż to psychika sypiąca się z niedoskonałości, z marności wykonania. Moje starania efektów nie przynoszą a świat atakuje coraz mocniej, coraz mocniej...

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!