Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żonglerka...

Nie jestem najlepsza
w żonglowaniu słowami
kiedy co kilka chwil
gubię istotny sens

Gdy zwracam uwagę
na kształt Twoich ust
ale szukam ratunku
na świeżo pomalowanej

Ścianie na której tak
pragnę wyryć swoją
autorską myśl byś
odnalazł mnie w niej...

14.06.2016

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    3 July 2016, 22:56

    Darku dobrze że tchu Ci nie zabrakło bo bym miała Ciebie na sumieniu ;)

    Ślicznie dziekujq ;)

  • Grafit

    3 July 2016, 18:17

    fajny, czyta się jednym tchem ;)

  • Pechowa_

    2 July 2016, 18:31

    Dziękuje Wam Moi Drodzy :)

    Ściskam :)

  • M44G

    14 June 2016, 21:25

    Ładnie.

  • krysta

    14 June 2016, 21:00

    Miło czytać Cię Aniu...świetny wiersz.
    :)