Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie goni mnie już nic wiecej
jak tylko własny cień

dziki galop wyrwany z uwięzi
chłepce wolności wdech

i tak obco bez ograniczeń
spogladać w wizji głąb

im bardziej się otwieram
tym mocniej trzymasz dłoń

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • scorpion

    3 January 2021, 20:18

    Przed cieniem uciec najtrudniej, trzeba się zgasić, ale strach...

  • Cris

    15 November 2020, 23:07

    Chwyta za serce ...pozdrawiam Papużko :)