Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dotykaj moich pocałunków
Złożonych na jego policzku.
Nie zabieraj mego ciepła
Z jego dłoni.
Blask jego oczu nie należy do Ciebie.
Pochylając głowę
Przekazuje mi swoje myśli,
Więc nie wchodź do pokoju
Gdy drzwi są zamknięte…

6061 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • Gold Fishy

    21 May 2010, 14:58

    Ten wiersz stanął mi w gardle... więc nie wiem co powiedzieć

  • lizz

    20 May 2010, 12:39

    mistrzostwo :)
    jestem zachwycona