Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Wyjątkowych

Nie do zniesienia codzienność.
Nie do zmienienia odmienność,
żyletki kaleczą nadgarstki,
jak kolce róży w wierszu Goethego,
chcą uczynić coś lepszego,
lecz nie czynią też nic dobrego.

650 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!