Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dla mnie

Nie dla mnie dziś
kolejny zachód słońca

klangor żurawi
jeszcze słychać z oddali

a ja stoję tu
z podciętym skrzydłem

oczy mam związane
w dół zlecieć pragnę

lecz jak wzieść się o to niebo
gdy nogi wrosły w ziemię

wiesz
poczekam tu
podaruję ci ten świt

wpleciony w babie lato
owiany mgłą z chmur

choć nie dla mnie dziś
otwierasz oczy

spójrz
beze mnie ten świat
wciąż istnieje...
https://www.youtube.com/watch?v=vop7MkkkWBU&ab_channel=BabyCry9

65 920 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!