Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kolejna smutku łza "

Nie dla Ciebie już
Me noce, dnie...lata

Bicie mojego serca
Uśmiech ciepły

Stracone szanse Twe przez:
Zdrady, kłamstwa, maniery

Ileż można w bólu trwać
Ile dni, tygodni, lat...?

Łzy smutku - bez nadziei
Na radość pragnę zamienić

Do szczęścia jesteśmy stworzeni
Już nie razem...nie na tej Ziemi

Z serii ' Ciernie serca'
Bez daty...

282 015 wyświetleń
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!