Menu
Gildia Pióra na Patronite

Perły...

Nie czuję różnicy
na przyjście zimy
gdy serce trwa
w swej zmarzlinie

Nie pomijając
innej pory roku
choć każdą z nich
przeżywam ciałem

To na święta dam
piękny sznur pereł
na który nawlekłam
słodko gorzkie łzy...

07.12.2015

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    11 December 2015, 19:37

    smutny, lecz chwytający mocno za serce. Mam nadzieję, że kolejny będzie ze szczyptą optymizmu ;) Miłego wieczoru życzę ^^

  • Cris

    9 December 2015, 08:00

    zatrzymał mnie...mimo smutku piękny.

  • RozaR

    7 December 2015, 22:14

    Ach .