Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukojenie myśli

Anette

Anette

Nie czuję nic, co ukoiło by me myśli
Dużo cierpkich słów, by potem kliknąć "wyślij"
I na co ci to wszystko!? Rachunek myśli stary...
Po co tyle łez wylanych w nocy za senne koszmary?
Nie wiem po co kocham, po co we mnie uczuć tyle
Za dużo pytań, odpowiedzi w których zawsze się nie mylę
Nagle widzę ile różnic, ile nierozwartych żagli
Powiedz mi, czemu wciąż do Ciebie serce nagli?
Rozpoczął się mój dramat, który nigdy się nie kończy
Ciągle czekam potem patrzę, jak krew się z mych ran sączy
I wciąż widzę i wciąż boli i wciąż nie znam odpowiedzi
Czemu kocham, czemu cierpię, choć stos uczuć we mnie siedzi
Potem piszę w pamiętniku, w słowach chowam swą nadzieję
Czy zdążę pokazać Ci ją sama zanim żal mój ją rozwieje ?

2567 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • Anette

    26 April 2014, 21:09

    Dziękuję i również pozdrawiam :)

  • Rikitikitawi

    26 April 2014, 13:23

    Wiedzieć nam nie trzeba po co dziś kochamy,
    bo miłość od zawsze najlepsza na rany ;)

    Śliiiiczne ;)
    Pozdrawiam :)