Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję

Nie chciałabym być nikim
A jednak w tym momencie
Oddałabym wszystko
By być kimś innym
Czuć inaczej
Cudze myśli nosić
Nie ogrzewa mnie
Zwykłe „szczęście”
Dreszcz nie złapie
Nie zaświeci
Słońce się odsunie
Nawet promienie
Bladą skórę
Pominą
Na twarzy uśmiech
W oczach
Nie ujmuje.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
  • Hares

    10 March 2021, 21:22

    Zdaje Ci się, że w innym ciele byłabyś szczęśliwsza?
    Nic z tego :)
    Polub, kochaj i szanuj siebie. Jakieś skarby pewnie w sobie masz :)

    • ~cygus^^

      11 March 2021, 00:20

      Oj nie, znając życie pewnie nie ;)
      Są jednak chwile bezsilności, zagubienia, niepewności, odrzucenia.
      I to różnie trafia w człowieka, nieważne jak bardzo kocha sam siebie.
      Ale wszystko mija...dobro, zło.
      Będzie dobrze.

    • Hares

      11 March 2021, 21:13

      Taki optymizm podoba mi się bardzo :)
      Będzie dobrze. Zajrzę czasem, żeby sprawdzić samopoczucie :)
      Pozdrowionka.

  • 10 March 2021, 18:42

    Dlaczego???

    • ~cygus^^

      11 March 2021, 15:30

      Dlaczego w danym momencie czujemy co czujemy?
      Nie wiem.