Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

nie chcę z tobą rozmawiać
za często
częściej spotykać się spojrzeniem
pamiętaj że
jeśli gdzieś zobaczę piękno
chce się nim podzielić
bo jesteś tego częścią
jeden twój uśmiech
rozciąga mój czas

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!