Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnam

Nie chce już,
Nic robić.
Zmęczyło mnie,
To wszystko

Tyle przeczytałam,
Tyle już widziałam
Wiem już wszystko.

Więc po co mi nauka?
Po co dalsze życie?
Jak myślicie?

Po to by nauczać innych?
Nie.
Po to by wiedzą się chwalić?
Nie.

Więc po co?
Czy nie wiecie?
Odpowiedź jest prosta przecie:
Po nic.

Żyć już nie chcę,
I nie będę
Wiec odchodzę,
I nie wrócę.

Krótko mówiąc
ŻEGNAM.

904 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    17 June 2013, 19:12

    - Czy ktoś widział Voctorię?,
    - nie trzeba,
    krzyknął tłum