Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę grzebać w ziemi,
w której ktoś będzie chowany.
Ale nie stać mnie na nic więcej
a dzień nie zawsze usłany jest różami.

Przypomnę sobie dzieciństwo,
które pozostawiło gorzki posmak.
Nie jak świat,
który widziałam oczami wyobraźni.

I mimo, że jeszcze ciepło
Twoje ciało stygnie.
Nic na to nie poradzę,
że życie przemija.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!