Menu
Gildia Pióra na Patronite

zwłaszcza

nie chcę
być ci ciężarem,

zwłaszcza,

że od wczoraj
ważę mniej

o łzy

83 969 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • 11 May 2017, 08:53

    Po rzepakowym mam mroczki Onejeczko , trzeci rok bez przystanku, dwudziesty siódmy w dotacji ;)

  • onejka

    10 May 2017, 21:38

    Natalka jak miodek to tylko rzepakowy ;)

    Dziękuję Artur :)

  • 10 May 2017, 16:49

    Bardzo ładne, chociaż smutne...
    Na ściankę. :))

  • 10 May 2017, 16:41

    Wzruszający doprawdy
    bez odrobiny sarkazmu
    a co z tym miodkiem Onejczko
    miałaś mi podpowiedzieć
    Pozdrawiam;)