Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Nie było'

Nie było tyle niepewności w jednym słowie,
odkąd się pojawiłeś.
Nie było tyle nieporozumień,
od kiedy rozmawiamy.
Nie było tylu moich łez,
odkąd się spotykamy.
Nie było tutaj twojego serca,
od kiedy jest moje.

65 344 wyświetlenia
683 teksty
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!