Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róże dla Pana B

Teksty z obrazami - Róże dla Pana B - motylek96
Róże dla Pana B - motylek96

Nie byłabym sobą, żebrząc
o śmierć pod krzakiem róży

Mowa pacierzy Boga uśpiła

Nad kamiennymi chodnikami
przestrzeń nieba otwarta
milczeniem Boga

Poumierajmy razem zanim
sumienie na krzyżu się wykrwawi

Gdzieś na granicy

Serce upadło i się potłukło

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!