Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
759 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • dana1596

    4 July 2014, 00:19

    desperacja nie czyni nikogo bohaterem...podobno ostateczna myśl to "nie chcę"

  • 3 July 2014, 22:57

    Zawsze jest alternatywa,nie zawsze ją dostrzegamy..