Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie boję się pająków
ale... boję się miłości
od zawsze.
Niestety Ty o tym nie wiesz
i pewnie tak zostanie
aż serce zmiażdżę.

8883 wyświetlenia
126 tekstów
5 obserwujących
  • maria_anna

    14 June 2013, 21:44

    Prawidłowo :)

  • maria_anna

    14 June 2013, 21:16

    No więc nie boisz :)

  • maria_anna

    14 June 2013, 20:58

    Też się pająków nie boisz? :)