Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie bój się zapominać
to szczęście że nie trzeba wracać
a kiedy życie jest prostą drogą
mając słońce zawsze z przodu
żaden cień nie wydaje się straszny
błędy winy rany pozostają w cieniu
naprawdę ważne jest tylko przed nami
ewangelio pierwszego razu
błogosławiona amnezjo
która pozwalasz nieustannie
ze zdzdiwieniem odkrywać świat
naiwności prowadząca z ufnością
po drodze zawsze nowej
niezmiennie z wiatrem
zawsze do przodu
niepamięci cudna
pozwalająca na wiele
niewiele w zamian biorąca
nie opuszczaj nas aż do śmierci

i tylko lampę proszę zgaś
jakoś światła nie lubię

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących