Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nie bój się
bo kiedy jestem sam
będzie mi lepiej niż kiedyś

mam to światło
będę tutaj wzrastać
kim byłem wcześniej
nie mogę sobie przypomnieć

długie noce pozwalają mi czuć…
spadam… spadam…
światła gasną
pozwól mi czuć
jak spadam
...spadam bezpiecznie na ziemię .. "

http://www.youtube.com/watch?v=0V7WItOr4O8

3501 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • poprawna

    29 May 2013, 09:41

    Bardzo ładne ;)
    Lepiej byłoby przenieść to do kategorii 'wiersz', bo tu zagubi się pośród miliona myśli ;)