Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanie bez granic...

nie bierze wbrew woli
choć miłość prawdziwa
łaknienie z jednej strony
z drugiej go nigdy nie ma

z przymusu nic nie zrobi
choć jest jedynym kochankiem
w miłości która istnieje
naprawdę choć nie zobaczy

nigdy światła dziennego
kochanie niewinne i czyste
pragnie się inaczej
a tu siła wyższa nie daje

w snach erotycznych
miłość się tam kryje
dziś w głównej roli on
jutro w głównej roli ona...

a głód miłości
nie przebiera w słowach
wyznaje w dzień
w nocy jak bardzo się
kocha i oddaje...

93 764 wyświetlenia
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!