Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łamiąc siebie

Nie biegnij już!
Przecież dałeś mi życia Twego płaszcz
W dłoniach trzymam czarne perły
Życia Twego
A jeden tylko słoneczny dzień

Daje wejrzenie w jutrzejszy cień ....

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Pytia

    29 March 2012, 22:27

    dzisiaj..................mą nieszczęsną siostrę uszczęśliwiłam

  • Julka 10

    29 March 2012, 22:19

    Danusiu...kochana...zawsze tak jest, tylko wiesz....najpierw musimy z siebie..." grzechy" zrzucić....wybaczyć, zrozumieć.
    Czy my same, ja, Ty nie popełniłyśmy nigdy błędów?

    Wiesz moja mama zawsze mówiła.... " jeśli ktoś w ciebie rzuca kamieniem, uchyl się... jeśli zdążysz, ale nigdy nie oddawaj.... miłością zyskasz...więcej " !
    I tego trzymam się jak mantry powtarzając sobie codziennie jej słowa , bo wielu ciągle zranić mnie na swoje sposoby nawet tu...próbuje...

    Uwierz...to miłość czyni ludzi...pięknymi....

    Buziak na spokojny wieczór :):)

  • Pytia

    29 March 2012, 22:01

    oddałam tę treść............w grudniu- i wierzcie mi..............nie tak jest

  • Julka 10

    27 March 2012, 16:50

    No i tak trzymaj Danusiu, bo przecież....

    Miłość cierpliwa jest,
    łaskawa jest.
    Miłość nie zazdrości,
    nie szuka poklasku,
    nie unosi się pychą;
    nie dopuszcza się bezwstydu,
    nie szuka swego,
    nie unosi się gniewem,
    nie pamięta złego;
    nie cieszy się z niesprawiedliwości,
    lecz współweseli się z prawdą.
    Wszystko znosi,
    wszystkiemu wierzy,
    we wszystkim pokłada nadzieję,
    wszystko przetrzyma.
    Miłość nigdy nie ustaje...

    Pięknego dnia i Tobie i Panu...Zwierciadło :):)

  • Pytia

    26 March 2012, 22:19

    ja też Cię kocham "zwierciadło":)