Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie będę cierpiał!
Nie zrezygnuję!
Chcę i będę walczył o Ciebie!
Bo naprawdę zauroczyłem się Tobą.
Pragnę zbliżyć się do Ciebie.
Dzień zawsze zaczynam od mysli o Tobie.
Potem,każdemu kroku towarzyszysz mi ,w każdej mojej myśli.
Rozmyślam o tym jaka jesteś zabawna i urocza,
o tym co moglibyśmy stworzyć.
Potem, gdy zbliża się noc, myślami przenoszę się do Ciebie.
By z Tobą oglądać niebios krąg,
By z tobą liczyć gwiazdy na niebie.
A gdy śnie, to we śnie jesteś Ty,
w pięknej białej sukni ,
przyozdobiona perłami, diamentami i kwiatami.
Biegasz z uśmiechem po łące,
uśmiechnęta, i radosna.
A gdy się budzę, sen dalej trwa.
Bo marzę.
I wierzę że sen spełnić się da.

6011 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    21 February 2014, 19:35

    Znowu miłość .