Menu
Gildia Pióra na Patronite

nic smutniejszego nie ma niż życie
nie chce się kończyć, gdy masz go dość
gdy nie masz dość, jesteś ciekaw końca

i nic innego nie ma niż życie
tragiczne wybory powierza nam los

niepotrzebna kropka w środku zdania
niepotrzebnie zwraca twoją uwagę
głos w twojej głowie czyta je inaczej

a w środku życia stoję sobie ja
z niepokojącą bezczynnością

1260 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • RoxyRox

    6 April 2014, 11:37

    ... "i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że tracę czas".
    Tak bym dokończyła ten wiersz, gdyby oczywiście był mój ;)
    Bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam