Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranna Kawka

Nic się nie zamyka
nic nie znika
fika do tyłu moja
gramatyka, moja
gramatura, ciężko
ląduje na trawie
za ławką
za kawką
o, patrz
jeszcze kos
na skos leci
gardzi kawką
co je śmieci
ale hej
nie śmieci kawka
tylko je je
więc jest okej
więc ja do niej
się uśmiecham
się i drwię
z kosa
z ukosa.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących