Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie Ma

Nic się nie
dzieje, nie ma
wiatru,
nie ma
teatru
aktorzy
pochowani
po kątach
po trumnach
powietrze
stoi, puste
miejsca, pusta
scena niema

sztuki nie ma.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!