Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic

Nic nie można zrobić
kiedy rozum pusty
nadzieja martwa
bo dawno upadła
jesteś sama w iluzji
gdy gaśniesz światłem
życia złudzeń własnego ja
grzebiąc złamane serce
pośród własnych wad

http://www.youtube.com/watch?v=vD5ZTiWZmfk

a mała rączka prowadzi cię
światło cieniem twego życia
by zrozumieć świat dorosłych
czas pęka zostawiając rysę
na dziecięcych rękach.
Jaka to męka dla małego serca.

Dziękuję Bogdanie ...

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    10 June 2013, 08:30

    a rączka prowadzi światło cienie
    by zrozumieć świat dorosłych
    czas pęka zostawiając rysę
    na dziecięcych rękach...

    właśnie kończę kawę Bogdanie
    miłego i ciepłego dnia pozdrawiam pa :))

  • Julka 10

    10 June 2013, 00:23

    Inez nie rozumiem... z sympatii naszej...odniosłam się do wiersza...
    niepotrzebnie...napisałaś te słowa...bo.....
    ale ok.....
    dobrej nocy...

  • Sol 8

    10 June 2013, 00:18

    Dajcie już spokój tej wendecie, bo słabo się robi od waszych żalów widzicie coś czego nie ma ... Dobranoc.

  • Julka 10

    10 June 2013, 00:10

    Masz rację Inez...masz... rację..:)

    szkoda..............................