Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic
Ciemność
firanka blada
bo wiatr

Nikogo
puste przestrzenie
oczy wbite
w szybę

Nigdy
nie wzejdzie słońce
chowam krzyk
pod poduszkę

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Es van Guard

    14 September 2022, 06:40

    Spójrz
    Za szybą pękniętą wstaje słońce
    Nowy świt nowy Świat
    Nowe nadzieje
    Choćby tylko do wieczora

    (tak sugestywnie i pięknie piszesz)
    Pozdrawiam🌷

    od Eneida, Michaelowa, Fergus