Menu
Gildia Pióra na Patronite

22.02.2016

Niby wszystko widać
Tylko to pryzmat
To jego owoce

Podteksty nie przestają migać
Ich rozmowy na mój temat
Puste, nieprzespane noce.

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!