Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka

Niby tak prosto ,
a przed nami labirynt
z niekończącą się drogą
Niszczy nas od środka.
Aż w końcu serce się podda.
Na dobre
Choć umysł walczy.
Nie wygra.
Tak też jest z miłością.
Choćbyś nie wiadomo jak wmawiał sobie, że jej nie kochasz
Serce wie lepiej
i powie Ci kiedy masz walczyć
A kiedy poddać.

32 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
  • Ariaa

    19 May 2014, 22:43

    podoba mi się :)

    pozdrawiam :)

  • 19 May 2014, 22:42

    Miłości umysł nie oszuka:)
    Ładny wiersz.