Menu
Gildia Pióra na Patronite

Internet

Na www lub na http

wszystkie strony w formacie html

miliony pikseli,poczytaj o tym na forum

pełne znaków,liter i kolorów

poszukaj czegoś na wp,onecie lub google

jak czegoś tam nie ma to nie ma tego wogle

a i nie przejmuj się błędami,pisz je dla zabawy

wciśniesz f7 i word je poprawi

nie masz przyjaciół,nie myśl że to koniec

dzięki neostradzie znajdziesz ich na gronie

chcesz mieć fanów,załóż sobie bloga

umieść tam swoje zdjęcie,może ktoś się zakocha

zainstaluj sobie gadu gadu albo tlena

ściągnij muzykę z torrenta albo bearshare'a

a na końcu uświadom sobie jakie to bezdennie głupie

gdy całym Twoim życiem staje się komputer

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • Nutka67

    6 May 2010, 23:59

    Wiersz jest świetny. Podoba mi się jak potrafiłeś ująć w słowa dzisiejszą rzeczywistość. Żyjemy bardziej wirtualnie niż normalnie.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • czystakartka

    5 May 2010, 21:33

    bo Bożenka to mądra dziewczyna jest :)

    Dziękuję za pozytywne opinie, napisałem to dawno temu na jednej z nudnych lekcji a rok temu sam założyłem sobie bloga :)

  • Heather

    5 May 2010, 13:57

    Wspaniały wiersz...

  • 4 May 2010, 22:07

    :)