Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powtórka...

Nawet nie wiem
kiedy przyszła zima
otulona w biały puch
spadający na moje usta

Gorące od pocałunków
które dajesz mi zawsze
na dzień dobry
i na do widzenia

Czekam na powtórkę
jak u ulubionego filmu
gdzie takie chwilę
noszą w sercu miłość...

17.01.2018

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 18 January 2018, 08:39

    Subtelnie, delikatnie

  • Polna

    17 January 2018, 22:12

    Ładnie